νικος μουτσινας

Και όχι ένα και δύο...

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται η νέα κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, «Τρίχες», με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μουτσινά. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός!

Έχει καθόλου άγχος;

Τι ετοιμάζει για τη νέα σεζόν;

Τελικά και ο ΣΚΑΙ με όλες του τις μεταγραφές προσπαθεί να μπει δυναμικά στο παιχνίδι των υψηλών τηλεθεάσεων και από ότι φαίνεται θα καταφέρει μιας και το εν λόγω παιχνίδι πάντα είχε απήχηση στο κοινό

Ο Νίκος Μουτσινάς ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Τελικά μήπως όλοι τόσο καιρό την είχαν άχτι και δεν μίλαγαν λόγω του ότι ήταν με τον Νίκο Μουτσινά, και τώρα που χώρισαν τα τσανάκια τους δέχεται επίθεση από παντού;

Μεγάλο το κενό που αφήνει πίσω του ο Νίκος Μουτσινάς στον Alpha.. Η εκπομπή δεν έχασε απλά τον παρουσιαστή της… κόπηκε εντελώς και κάτι πρέπει να γίνει με την απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Μπορεί να άλλαξε τηλεοπτική στέγη, μπορεί να μην είναι πλέον δίπλα της ο «φίλος» και συμπαρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, δεν βρίσκει τον λόγο όμως να μην κάνει ....

Τέλος της σεζόν και ήρθε η ώρα της...

Η αποχώρησή του από τον Alpha έχει πυροδοτήσει τις φήμες για το τι επιφυλάσσει το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και τα σενάρια είναι πολλά!

Αυτό ήταν ένα πρόσωπο που δεν το φανταζόμασταν με τίποτα σε πρωινή εκπομπή.

Σε δύο κανάλια με δύο διαφορετικά concept θα είναι από του χρόνου ο παρουσιαστής σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες πληροφορίες!

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στα παλιά του λημέρια. Τι εννοούμε;

 

Μας αρέσει που τόσο καιρό έβγαιναν και έλεγαν ότι το Δέστε τους δεν είναι μόνο ο Νίκος Μουτσινάς… Η αποχώρησή του όμως και το αυτόματο κόψιμο της εκπομπής άλλα αποδεικνύουν..

Δεν πρόλαβε καλά καλά να κλείσει η εκπομπή Δέστε τους και ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται ήδη σε διακοπές.

Ο Νίκος Μουτσινάς («Τσιρκολίν»), η Μαρία Ηλιάκη («Γλυκούλα»), η Κατερίνα Καινούργιου («Ντονατέλα») και ο Γιώργος Δάσκαλος («Παγούρι»),

Τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά...

Στην τελευταία εκπομπή του Δέστε τους ο Νίκος Μουτσινάς κάλεσε τον Πέτρο Κωστόπουλο να ...

Εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο. Το Πρωινό του αντ1 όπως έκανε και όταν ήταν Πρωινό mou, βγήκε για ακόμα μια φορά με τα μαγιό του επειδή κάνει «παραθαλάσσια» εκπομπή.

Και να πει κανείς ότι παίζει και βράδυ...

ΤΟ ΚΤΕΛ ήρθε στο Radio – City στις 26 Απριλίου 

2014 athensbars.gr All rights reserved