νικος μουτσινας

Πολλά έχουμε ακούσει, αλλά τι ισχύει τελικά;

Όλα όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής...

Το «I love you κάργα» είναι η νέα παράσταση με την υπογραφή του Νίκου Μουτσινά που αναμένεται να γίνει θεατρικά ανάρπαστη!

Mπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να συζητούσε με τον Alpha...

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, το πρωί της Τρίτης 14 Οκτωβρίου ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μίλησε για όλα!

Καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς και μίλησε για πολλά τα οποία είναι άκρως ενδιαφέροντα!

Παρακολουθεί την εκπομπή της...

Και όχι ένα και δύο...

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται η νέα κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, «Τρίχες», με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μουτσινά. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός!

Έχει καθόλου άγχος;

Τι ετοιμάζει για τη νέα σεζόν;

Τελικά και ο ΣΚΑΙ με όλες του τις μεταγραφές προσπαθεί να μπει δυναμικά στο παιχνίδι των υψηλών τηλεθεάσεων και από ότι φαίνεται θα καταφέρει μιας και το εν λόγω παιχνίδι πάντα είχε απήχηση στο κοινό

Ο Νίκος Μουτσινάς ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Τελικά μήπως όλοι τόσο καιρό την είχαν άχτι και δεν μίλαγαν λόγω του ότι ήταν με τον Νίκο Μουτσινά, και τώρα που χώρισαν τα τσανάκια τους δέχεται επίθεση από παντού;

Μεγάλο το κενό που αφήνει πίσω του ο Νίκος Μουτσινάς στον Alpha.. Η εκπομπή δεν έχασε απλά τον παρουσιαστή της… κόπηκε εντελώς και κάτι πρέπει να γίνει με την απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Μπορεί να άλλαξε τηλεοπτική στέγη, μπορεί να μην είναι πλέον δίπλα της ο «φίλος» και συμπαρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, δεν βρίσκει τον λόγο όμως να μην κάνει ....

Τέλος της σεζόν και ήρθε η ώρα της...

Η αποχώρησή του από τον Alpha έχει πυροδοτήσει τις φήμες για το τι επιφυλάσσει το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και τα σενάρια είναι πολλά!

Αυτό ήταν ένα πρόσωπο που δεν το φανταζόμασταν με τίποτα σε πρωινή εκπομπή.

Σε δύο κανάλια με δύο διαφορετικά concept θα είναι από του χρόνου ο παρουσιαστής σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες πληροφορίες!

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στα παλιά του λημέρια. Τι εννοούμε;

 

Μας αρέσει που τόσο καιρό έβγαιναν και έλεγαν ότι το Δέστε τους δεν είναι μόνο ο Νίκος Μουτσινάς… Η αποχώρησή του όμως και το αυτόματο κόψιμο της εκπομπής άλλα αποδεικνύουν..

2014 athenstimeout.gr All rights reserved