Καμιά μεταφορά δεν είναι απόλυτα πιστή. Αυτό συμβαίνει και με το BlacKkKlansman που αποτελεί μεταφορά του Black Klansman του Ron Stallworth. Ένα βίντεο μας δείχνει τι διαφορές υπάρχουν. Δείτε το.
Μας αρέσουν οι ταινίες που εναντιώνονται στον ρατσισμό. Είναι όμως καμία απ’ την προοπτική των ανθρώπων που τον δέχονται. Ο Seth Meyers καυτηριάζει όλες τις ταινίες (+1 υποψήφιας στα φετινά Oscars) με σύνδρομο Λευκού Σωτήρα. Απολαύστε το βίντεο.
Λίγο πριν τη τελετή των Oscars δείτε όλους τους υποψηφίους μαζεμένους. Ένα φρεσκάρισμα στη μνήμη μας καθώς τα βραβεία πλησιάζουν. Αρκετά ενδιαφέρον το μοντάζ που κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Λίγο πριν βρεθεί στα Oscars για το The Favourite, ο Γιώργος Λάνθιμος, ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον του. Το νέο του project είναι η μεταφορά του Pop. 1280, του Jim Thompson, ενός διεστραμμένου δράματος με άφθονη πολιτική χειραγώγηση. Σίγουρα ακούγεται ως κάτι που ο Λάνθιμος μπορεί να χειριστεί άψογα. Ο ταλαντούχος...
Ένα δραματικό φιλμ έρχεται στο Netflix. Από φωτογραφία σίγουρα το Paris is Us δείχνει μαγευτικό. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Νέος πρωταγωνιστικός ρόλος για την Vanessa Paradis. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο «Knife+Heart». Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Αν χρειάζεστε λίγο γέλιο το The Katy Universe είναι εδώ. Το μικρού μήκους διηγείται την ιστορία μια καλεσμένης γάμου με υπερδυνάμεις. Το ταινιάκι κυκλοφορεί online. Δείτε το.
Η αξιολάτρευτη Gidget επιστρέφει στο νέο Secret Life of Pets. Αυτή τη φορά όμως προσποιείται τη γάτα. Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Δεν γίνεται Batman χωρίς Joker. Φυσικά και ο διάσημος αντιήρωας θα κάνει την εμφάνιση του στη νέα σεζόν της Gotham. Μια νέα ματιά κυκλοφόρησε. Δείτε τη.
H Aidy Bryant του SNL πρωταγωνιστεί στο κωμικό Shrill. Η κωμική σειρά θα προβληθεί από το hulu. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.