Όλα καλά βαίνουν στη ζωή του αδελφού του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλου,

Η Βάσω Λασκαράκη λάμπει από ευτυχία! Η ηθοποιός είναι ερωτευμένη και δεν διαψεύδει τις φήμες περί αρραβώνα!

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού σας καλεί την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για μία ελεύθερη περιήγηση στην έκθεση ΙΔΕΑ και ανοιχτές προβολές με θέματα που άπτονται της πολιτιστικής κληρονομιάς.

 

Τέλος της εβδομάδας; Αρχή της διασκέδασης!

«MΙΚΡΑΣΙΑ χαίρε!» αναφωνεί για 3η συνεχή χρονιά η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης ανακοινώνοντας το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων Μνήμης Μικράς Ασίας, εκδηλώσεις που αποτελούν πια θεσμό για την Μικρασιατική Κιβωτό Μνήμης και Πολιτισμού. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 και θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: Έκθεση Ζωγραφικής, Ημερίδες, Θεατρικά, Ομιλίες, Ξεναγήσεις στις συλλογές των Μουσείων, Προβολές Ντοκιμαντέρ.

Από τις 20 Οκτωβρίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

H sex coach Eιρήνη Χειρδάρη και ο καλεσμένος της από την Ισπανία σεξουαλικός βοηθός Δημήτρης Ζώρζος (Sex Academy Ισπανίας) παρουσιάζουν το πρώτο Se

Εσείς πού θα πρωτοπάτε;

Η "ματωμένη έκλειψη" θα ξεκινήσει στις 21:24 ενώ μετά τις 22:30 ο σεληνιακός δίσκος θα αλλάζει σταδιακά χρώμα σε ένα βαθύ κόκκινο. 

Το κεντρικό πρόγραμμα εκθέσεων του Athens Photo Festival 2018 στο Μουσείο Μπενάκη με 80 καλλιτέχνες από 32 χώρες!

Μια χρήσιμη λίστα για όσους χρειάζονται στήριξη και για όσους θέλουν να την προσφέρουν.

Με κάθε καφέ που παίρνετε, η lifestyle brand εταιρία δίνει μια μέρα πόσιμου νερού!

Ο Scofield Thayer ήταν ένας πλούσιος εκδότης και συλλέκτης που κατάφερε να συγκεντρώσει μια μεγάλη συλλογή από ερωτικά έργα που τα κληροδότησε στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης.

Η πλάκα χρονολογείται πριν από τον 3ο αιώνα μ.Χ. Εάν ισχύει, θα πρόκειται για το παλαιότερο σωζόμενο γραπτό απόσπασμα των Ομηρικών Επών!

Πώς θα είναι και τι θα αναγράφεται;